Komentarų archyvas
Vitamininis vėrinukas
na siaip vaisiai aisku ir taip skanus, taj cia net nereceptas, nes tas pats kaip paprastai supjaustyti ir suvalgyti.....
na siaip vaisiai aisku ir taip skanus, taj cia net nereceptas, nes tas pats kaip paprastai supjaustyti ir suvalgyti.....
na siaip vaisiai aisku ir taip skanus, taj cia net nereceptas, nes tas pats kaip paprastai supjaustyti ir suvalgyti.....
na siaip vaisiai aisku ir taip skanus, taj cia net nereceptas, nes tas pats kaip paprastai supjaustyti ir suvalgyti.....
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukruje paskrudintos bulvės - Ištirpinkite keptuvėje šiek tiek cukraus, tada įdėkite bulvę ir šiek tiek pavartykite ją šiltoje keptuvėje. Kai bulvės įgauna gražią šviesiai rudą spalvą, jos yra paruoštos. Patiekite jas kartu su kiaulienos kepsniu ir raudonaisiais kop...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ežys klausia kiškį:
- Kodėl tavo ausys tokios trumpos? Juk kitų kiškių ilgos!
- Mat aš esu labai romantiškas...
- ???
- Kartą tupėjau pievoje ir taip įsiklausiau į lakštingalų treles, jog neišgirdau šienapjovės...