Komentarų archyvas
Žuvienė
visa skoni turbut laiko zuvies padazas. o gal blogai manau? be jo ar skani butu zuviene?
labai jau imantri zuviene, tingeciau virti, tikriausiai prireiktu visos dienos, o ir priedai kazkaip zuvienei nepriimtini, geriau jau virti lietuviska zuviene, iseitu daug pigiau ir paprasciau, ir man atrodo daug skaniau.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę - Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Lėktuvas krenta, parašiutų visiems neužteks, nusprendžia dalį žmonių mesti po du prie vieno parašiuto.. Nusprendžia, kad atranka bus pagal abėcėlę..
- Afroamerikiečiai!
Tyla..
- Juodaodžiai!
Tyla..
Sūnus klausia tėvo:
- Tėti, o kodėl mes neatsiliepiam??
- Tylėk, snarglį, mes šiandien Nigeriai. Iškart po Meksikiečių...