Komentarų archyvas
Vištienos ir bulvių troškinys (rusiška virtuvė)
noriu paklausti, ar vietoj slauneliu ir sparneliu, ka galima kita padeti?
pirma kart gaminau vistienos patiekala pagal si recepta, pagaminau puikiai, labai skanu buvo...
receptas puikus. paprasti maisto produktai o skonis neitiketinas
gaminau si patiekala.super skanu!tik vietoje svogunu dejau ankstiniu pupeliu ir darzoviu sultinio.mano seimai labai patiko.
man mano wyras pagamino sita patiekala, wiska dare taip kaip parasyta, nu labai skanu, as likau labai patenkinta..
Skanu. Tik as siek tiek pakeiciau ji :) Vietoj vandens pyliau grybu sultini. Ir nedejau sviesto ir grietines.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Salotos iš šviežių kopūstų - Jei gaminate patiekalus iš šviežių kopūstų, stiprų kvapą galite sumažinti įdėdami į puodą ar kitą indą riekutę duonos ar įpildami šiek tiek pieno. Kopūstus virkite atidengtus....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Meilė, kuri niekada nebūna abipusė. Meilė Tėvynei.