Naujienos
Naujienų archyvas
2009-03-21 Pabūti Italijoje nepakilus nuo stalo
2009-03-21 Lietuviai pateko tarp 90-ies pasaulio virtuvės žvaigždžių
2009-03-21 Riebi žuvis gali apsaugoti nuo žarnyno vėžio
2009-03-21 Uždrausta prekyba maisto papildais
2009-03-20 Tyrimas: arbatos gėrimas sumažina insulto tikimybę
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad žuvis nesuirtų - Kad kepama žuvis nesuirtų, pasūdykite ją prieš 10-15 minučių...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ispanijoj po koridos į vietinį restoraną ateina turistas. Ir jį pasitinka padavėjas ir sako:
- Jums pirmam lankytojui po koridos specialus mūsų patiekalas - nugalėto jaučio kiaušiniai.
Turistas pagalvojo, pagalvojo ir sutiko paragauti. Suvalgė apsilaižydamas, labai patiko ir sekančią dieną specialiai pirmas atlėkė po koridos jaučio kiaušinių. Jam atneša, suvalgo, ir klausia:
- O kaip čia yra ? Vakar buvo tokie dideli ir gražūs, o šiandien tokie maži ir susiraukšlėję.
- Na matote, pone, ne visada jaučiai pralaimi.