Naujienos
Naujienų archyvas
2009-05-04 Nugalėti ligą padeda visavertė mityba
2009-04-28 Sultys, nektaras ir sulčių gėrimas - ne vienas ir tas pats
2009-04-28 Riebus maistas gerina atmintį?
2009-04-20 10 faktų apie cholesterolį
2009-04-18 Lietuvoje naudojami maisto priedai - saugūs
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Padažą salotoms pasigaminkite patys - Padažą salotoms nedidelėmis sąnaudomis galite pasigaminti patys. Sumaišykite citrinos sultis su alyvų aliejumi, įberkite cukranendrių cukraus ir įdėkite grūsto česnako. Skonį galite įvairinti kitais prieskoniais, pvz., šviežiais prieskonin...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Maisto pramonės technologijos institute vyksta egzaminas. Studentas nemokšiškai atsakinėja apie avienos dešros gamybos technologiją: - Na paima aviną… įkiša jį… į tokią mašiną… iš jos išlenda dešra… Profesorius nebeišlaiko ir su kandžia šypsena klausia: - Kiek jums metų, jaunuoli? - Dvidešimt. - Taip, taip… Reiškia, maždaug prieš 21 metus, šis procesas buvo pakartotas atvirkščiai, - nustatė profesorius. - Kaip? - nesuprato studentas. - Ogi kažkas įkišo dešrą, o išlindo avinas!