Naujienos
Naujienų archyvas
2009-04-09 Kodėl gurmanai nestorėja?
2009-04-08 Sumuštinis su šonine - geriausias vaistas nuo pagirių
2009-04-03 "Suvalgyk" sulčių!
2009-04-03 Kodėl vaikai taip mėgsta saldumynus?
2009-04-03 ES ekologiškų produktų ženklinimas
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Susitinka du matematikos mokslų daktarai. Vienas sako:
-Einu pirkti spynos. Mano butą apvogė jau ne pirmą kartą ir nežinau ką daryti.
-Tai ne bėda aš šį reikalą jau seniai išsprendžiau,- atsako kitas.
-Tai ką tu padarei?
-Nusipirkau 6 kiniškas spynas.
-Na, nejuokauk. Taigi kiniškas spynas gali atrakinti su vienu raktu iš karto.
-Aš prieš išeidamas į darbą užrakinu tik tris.