Patarimai
Kiaušinių plakimas
Kategorija:
Kulinarija
Kiaušinių baltymus išplaksite greičiau, jei kiaušinius prieš tai šiek tiek palaikysite kambario temperatūroje.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Didelėje parduotuvėje prie vaikino prieina pagyvenusi moteris ir sako: - Jūs toks panašus į mano mirusį sūnų! Gal man pagelbėtumėt? - Ką gi, mielai. - Kai aš prisipirkusi jau stovėdavau prie kasos, jis visuomet paskutinę akimirką sušukdavo: “Mama, o juk ledų nepaėmėm!” Ir bėgdavo jų paimti. Aš vis prisimenu. Malonėkit ir jūs šitaip padaryti prie kasos. - Ką gi, mielai. Pristumia jie savąjį vežimėlį su pirkiniais, baigiant kasininkei skaičiuoti vaikinas šūkteli: “Mama, o juk mes ledų nepaėmėm!” - Nagi bėk, sūneli, paimk. Vaikinas nuskuba parduotuvės gilumon, moteriškė sako kasininkei: - Na, aš einu, sūnus sumokės.