Patiekalai.lt
Patarimai
Patarimu archyvas
Prieskonių vartojimas su Kiauliena ir Jautiena
Krienų gaminimas
Salotos iš šviežių kopūstų
Ar švieži kiaušiniai ?
Trynių laikymas
Krienų gaminimas
Salotos iš šviežių kopūstų
Ar švieži kiaušiniai ?
Trynių laikymas
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sena višta - Norėdami greičiau išvirti seną vištą, reikia pavirus 20-30 minučių įkišti ją į šaltą vandenį 5-6 minutėms....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
"Burundukai labai atsargūs gyvunėliai. Jie atsistoja ant užpakalinių kojyčių ir dairosi, ar neatbėga lapė, ar neatskrenda vanagas, ar neatšliaužia gyvatė, ir dažniausiai gauna su bamperiu per galvą."