Receptai
Braškių džemas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.1 kg braškių, 2.700-800 g medaus
Veiksmai :
Gerai nuplautas braškes (galima jas maišyti su žemuogėmis) supilti į dubenį. Užpilti medumi ir palaikyti 3-4 valandas. Nupilti sirupą, jį iškošti ir virti, visą laiką maišant, ant didelės ugnies 10 minučių. Įdėti braškes ir virti dar kelias minutes. Galima įpilti serbentų sulčių, kad džemas būtų tirštesnis.
Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.patiekalai.lt
Dabartinis recepto įvertinimas:
![](https://patiekalai.lt/images/reitingai/reitingas3.gif)
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Iš kur jūs ištraukėte, kad aš vartoju kokainą? Man tiesiog patinka jo kvapas…