Receptai
Braškių kremas
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:

Jums prireiks :
- 500 g braškių
- 100 g grietinės
- 100 g varškės
- 1/2 sausainių
- 2 šaukštų cukraus
Veiksmai :
Susmulkinti braškes, sutarkuoti sausainius, suberti varškę, supilti grietinę ir viską gerai išsukti plaktuvu. Štai ir braškių kremas. Skanaus!
Receptą atsiuntė: Gretute ;]]
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Na dar nebandzhiau, bet reiks pabandyt. :>
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Išvyka žvejoti.
"Vyrai, ar viską paėmėt?!",
"Viiiiiiską!",
"Valtį paėmėt?!",
"paėmėmmm!",
"Degtinę paėmėt?!",
"Paėmėmmm!",
"Alų paėmėt?!",
"Paėmėmmm!",
"Meškeres paėmėt?!",
"O kam? dar pamesim!"