Receptai
Desertas „Crema Catalana“
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
4 kiaušinių, 0,5l pieno, 4 šaukštų cukraus, 1 šaukšto krakmolo, citrinos žievelės, cinamono šakelėsVeiksmai :
Kiaušinio tryniai išplakami, supilamas pienas, sudedami kiti ingridientai. Pradėti virti masę lėtai maišant. Negalima užvirinti! Nukėlus nuo ugnies, dar reikia 5 minutes patiekalą maišyti. Tuomet galima supilti masę į dubenėlius ir atšaldyti.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Ar cia tas pats kas CREM DI SAGNA?
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Pomidorų ir agurkų salotos - Jei ruošiate salotas, stenkitės nemaišyti agurkų ir pomidorų. Agurkai turi medžiagų, kurios naikina vitaminą C, esantį pomidoruose....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
-Petriuk, nesisupk ant senelio. Ne tam jis pasikorė.