Receptai
Imbieriniai ledai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
(8 porcijos)2 šaukštai džino
2 šaukštai susmulkinto kristalizuoto imbiero
500 g vanilinių ledų, truputį atšildytų
supjaustyto kristalizuoto imbiero (nebūtina)
Veiksmai :
1. Nedideliame inde ant mažos ugnies pašildykite džiną. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite kristalizuoto imbiero gabaliukus. Uždenkite ir palikite kambario temperatūroje 1 valandai.2. Įmaišykite džino mišinį į ledus. Sudėkite į 20x10 cm indą. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą iki sukietės. Galite laikyti šaldymo kameroje iki 48 valandų.
3. Specialiu šaukštu ledams sudėkite desertą į indelius desertui. Jei norite, papuoškite kristalizuotu imbieru
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukrus ir svogūnai - Kai kepu svogūnus, paprastai pabarstau ant jų šiek tiek cukraus. Jie būna geresnio skonio ir gražesnės spalvos. Folka Björkman, Oslo pagal http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kodėl blondinė stovi prie lango ir šypsosi, kai žaibuoja? Nes galvoja, kad ją fotografuoja.