Receptai
Karšta meilė
Sudėtingumo lygis:

Jums prireiks :
(2 asmenims)Ledai
100 ml pieno
75 ml plakamos grietinėlės
2 kiaušinių tryniai
1 šaukštas gliukozės
50 g cukraus
1 šaukštelis vanilės cukraus (su tikrąja vanile).
Neturėdami laiko galite naudoti ir pirktus vanilinius ledus.
Padažas
100 g šaldytų aviečių
2 šaukštai Demerara cukraus
Veiksmai :
Išplakite kiaušinių trynius su cukraus milteliais ir vanilės cukrumi . Užvirkite pieną, grietinėlę ir gliukozę. Supilkite kiaušinio plakinį. Pavirkite kol masė sutirštės. Perkoškite masę per smulkų sietelį. 5 valandom padėkite masę į šaldiklį, kad atšaltų, kartais pamaišykite.Puode sumaišykite avietes su Demerara cukrumi ir greitai užvirkite. Patiekite karštą padažą su šaltais ledais.
Tinka vartoti su :
Receptą pateikė Dansukker
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Daržovių ir vaisių šaldymas - Daržoves, prieš jas sušaldydami, privalote apvirinti. Dauguma vaisių sušaladomi cukraus sirupe....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Nors kiek pradedant kalbėti apie šiuolaikinę fiziką, būtina suprasti, kas yra elektra. Paaiškinsiu jums tai mikrobangės krosnelės pavyzdžiu. Pliaukštelėjus jungikliu, elektra laidais patenka į mikrobangę, kur virsta (elektrolizės būdu) mažutėlėmis mikrobangelėmis. Jos viduje naršo tol, kol aptinka gabalą kokio maisto. Aptikusios praneša vienos kitoms pliaukšėdamos uodegėlėmis tam tikru būdu. Tada bangelės - darbininkės prasiskverbia pailgosiomis žarnomis ir susispiečia apie bangą - motiną. Tai sukelia staigų temperatūros šuolį, patiekalas pasitroškina ir būna suvirškintas aminorūgštimis. Fermentai išskiria burbuliukus, po ko seka stenėjimas ir nuleidimas. Požeminiais vamzdžiais pliurzė juda į nutekamųjų vandenų valymo stotį, kuri, savo ruožtu, viską nukreipia į upę, iš kur maišymosi proceso dėka viskas patenka į visas upes regione. Upės krenta iš aukštai ir suka turbinas, kurios gamina elektrą, kuri tuojau pat eina atgal į mikrobangę, tokiu būdu uždarydama elektros grandinę. Pastebėjote? Mikrogranulės su tuo niekaip nesusiję, todėl dėl jų nėra ko jaudintis. Patikėkite - joms į jus nusispjauti.