Receptai
Kepti kiaulių šonkauliukai
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
kiaulių šonkaulių – 400galiejaus – 2 šaukštai
česnakų – 2 skiltelės
maltos paprikos, druska
lauko kepsnių padažo (geriausia – „Santa Maria“) – 200 g.
Veiksmai :
Kiaulių šonkaulius supjaustykite po 4 ar 5 kauliukus ir aptepkite paruoštu padažu (aliejumi, kapotais česnakais, kepsnių padažu, druska, maltomis paprikomis) ir marinuokite ne mažiau kaip 12 val.
Marinuotus šonkaulius su padažu dėkite į kepimo indą, uždenkite ir troškinkite kepimo krosnyje +140 °C temperatūroje apie 1 val. Troškintus šonkauliukus aptepkite lauko kepsnių padažų ir dar kepkite apie 15 min. +180°C temperatūroje.
Kiaulienos šonkauliukus labai tinka valgyti su šviežių daržovių salotomis ir virtomis apkeptomis bulvėmis.
Šaltinis: maxima.lt
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Pasigaminau yra beprotiškai skanu ir laiko daug neužima. Be to tiek laiko kiek parašyta recepte nelaukiau viska suverčiau i keptuve ir ziurejau kad gražiai troškinusi ir apkeptu.
Bet tik su virtomis pakeptomis bulvėmis skonis atsiskleidžia fantastiškai.
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukrus šiek tiek pagerina skonį! - Į maltinukų faršą įdėkite šiek tiek cukraus. Tai pagerina skonį. Nereikia daug dėti – 0,5 kg faršo užtenka 2 žiupsnelių. Faršas netampa saldus, nedidelis kiekis cukraus tik „pagerina” jo kokybę. Cukraus galima įberti ir ruošiant pad...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Sadistų bedrabutis.Vienas sadistas lipa laiptais į apačią ir tempia vaiką už kojytės, galvytė daužosi į laiptus, sutinka kitą sadistą lipantį į viršų tas ir sako:
- Atsargiai, vaikui kepurytė nukris!
O šis atsako:
-Nebijok prikaliau su vinuku!