Receptai
Kepti kiaulių šonkauliukai
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
kiaulių šonkaulių – 400galiejaus – 2 šaukštai
česnakų – 2 skiltelės
maltos paprikos, druska
lauko kepsnių padažo (geriausia – „Santa Maria“) – 200 g.
Veiksmai :
Kiaulių šonkaulius supjaustykite po 4 ar 5 kauliukus ir aptepkite paruoštu padažu (aliejumi, kapotais česnakais, kepsnių padažu, druska, maltomis paprikomis) ir marinuokite ne mažiau kaip 12 val.
Marinuotus šonkaulius su padažu dėkite į kepimo indą, uždenkite ir troškinkite kepimo krosnyje +140 °C temperatūroje apie 1 val. Troškintus šonkauliukus aptepkite lauko kepsnių padažų ir dar kepkite apie 15 min. +180°C temperatūroje.
Kiaulienos šonkauliukus labai tinka valgyti su šviežių daržovių salotomis ir virtomis apkeptomis bulvėmis.
Šaltinis: maxima.lt
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Pasigaminau yra beprotiškai skanu ir laiko daug neužima. Be to tiek laiko kiek parašyta recepte nelaukiau viska suverčiau i keptuve ir ziurejau kad gražiai troškinusi ir apkeptu.
Bet tik su virtomis pakeptomis bulvėmis skonis atsiskleidžia fantastiškai.
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Nedarinėkite durelių - Kepdami pyragą, nedarinėkite orkaitės durelių, nes pyragas gali sukristi. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vieną vakarą į barą atėjo elnias, atsisėdo prie baro ir užsisakė martinio. Barmenas padavė jam gėrimą, paėmė penkiasdešimties litų banknotą, ir, duodamas kelis centus grąžos, tarė: „Žinote, man regis, Jūs esate pirmas elnias, apsilankęs šiame bare.“ Elnias įdėmiai pasižiūrėjo į atiduotą grąžą ir atsakė: „.Hmmmm…. Leisk kai ką tau pasakyti, drauguži. Turint galvoje jūsų baro kainas, esu ir paskutinis“.