Receptai
Keturių skonių ledų desertas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1,25 puodelio susmulkintų šokoladinių vaflių2 šaukštai cukraus
0,3 puodelio tirpinto sviesto arba margarino
500 g vanilinių ledų
3 vidutiniai sutrinti bananai
0,75 puodelio susmulkintų juodųjų graikinių riešutų
1 puodelis grietinėlės
1 šaukštas cukraus
3 šaukštai tarkuoto pusiau saldaus šokolado
Veiksmai :
1. Atšaldykite du vidutinio dydžio dubenis ir mikserio plakiklius.
2. Plutai nedideliame inde sumaišykite susmulkintus vaflius, 2 šaukštus cukraus ir ištirpintą sviestą ar margariną. Sudėkite į 20x20x5 cm kepimo indą ir paspauskite dugne, suformuodami plutą. Padėkite į šaldytuvą, kol ruošite ledus.
3. Sudėkite ledus į atvėsintą dubenį; maišykite, kol suminkštės. Sudėkite bananus ir riešutus. Supilkite ant paruoštos plutos; uždenkite ir šaldykite 6 valandas arba kol sukietės.
4. Kitame atvėsintame inde sumaišykite grietinėlę ir 1 šaukštą cukraus. Plakite vidutiniu greičiu iki standžių putų. Supilkite ant ledų sluoksnio. Pabarstykite tarkuoto šokolado drožlėmis; šaldykite iki sukietės (apie 1 val.) arba iki 24 valandų.
Patiekdami padėkite kepimo indą ant šilto, drėgno rankšluosčio kelioms minutėms, kad atšoktų pluta; supjaustykite kvadratiniais gabaliukais.
Dabartinis recepto įvertinimas:
![](https://patiekalai.lt/images/reitingai/reitingas5.gif)
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):labai neskanu nei nuotraukos . is kur istraukei si gryna suda ka?
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Nemerkti į fondiu - Nemerkite į aliejų per daug maisto tuo pačiu metu, nes aliejus pradės putoti, gali persipilti per kraštus. Be to, staigiai sumažės aliejaus temperatūra; ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Per dykumą eina kiškis, ant galvos - akvalangas, ant kojų - plaukmenys. Susitinka kupranugarį.
- Ei, kupranugari ,ar toli iki vandens?
- Kokie 300 km...
- Nieko sau pliažiukas...