Receptai
Kiniškas viščiukas
Šalis: Kinija
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Viščiukas,1.6 šaukštai sojų padažo,
2.6 šaukštai kiniško vyno,
šaukštelis cukraus,
3.2 šaukšteliai smulkiai sukapotų svogūnų laiškų,
4.2 šaukštai miltų,
aliejaus giliam kepimui.
Veiksmai :
Dubenyje išmaišyti sojų padažą su vynu, cukrumi ir svogūnų laiškais. Įdėti porcijomis supjaustytą viščiuką ir 2- 3 val. pridengus marinuoti šaltoje vietoje. Per tą laiką dažnai vartyti. Išimti mėsą iš marinato, gerai nusunkti, apvolioti miltuose. Kaistuve pašildyti aliejų, sudėti mėsą ir kepti, kol paraus. Patiekti su ryžiais arba skrudintomis bulvėmis ("fri").Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):skaniau ir but negali skanumelis !!!
Niam niam
slikstus zales maistas
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Žuvis ir druska - verdant žuvį druską į vandenį berkite iš pat pradžių, ir druskos berkite daugiau, nei verdant mėsą ar kitus produktus;...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kodėl blondinė stovi prie lango ir šypsosi, kai žaibuoja? Nes galvoja, kad ją fotografuoja.