Receptai
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Varškės įdarui:
- 300 g. pertrintos varškės;
- 2 v. š. cukraus;
- 1 a. š. vanilinio cukraus.
Persikų padažui:
- 2 sunokę persikai;
- 3 v. š. cukraus;
- ½ citrinos sultys;
- 1 v. š. viskio.
Lietinių tešlai:
- 200 ml pieno;
- 2 kiaušiniai;
- 1 žiupsnis druskos;
- Apie 200 g. miltų (miltai pilami palaipsniui maišant, kol gaunama skysta tešla)
Veiksmai :
Padažui smulkiai supjaustomi persikai ir su cukrumi bei citrinos sultimis kepami keptuvėje, kol suminkštės. Tada supilamas šaukštas viskio ir maišant išgarinamas skystis. Suminkštėję persikai pertrinami blenderiu.
Paruošiame lietinių tešlą ir kepame juos didelėje keptuvėje.
Įdarui į pertrintą varškę sudedame vanilinį ir paprastą cukrų ir išmaišome.
Į iškeptus lietinius vyniojame įdarą, po to apkepiname svieste, kad gražiai apskrustų. Iš šio kiekio gauname 6 nemažus lietinius.
Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ar uogienė-marmeladas jau išvirė? - Jei norite sužinoti, ar uogienė ir marmeladas yra jau pakankamai tiršti, darykite taip: pradėdami virti uogienę arba marmeladą į šaldytuvą įdėkite lėkštelę. Po kurio laiko įpilkite į ją šiek tiek uogienės/marmelado ir, kad atvėstų, pa...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Daktare, aš kažkodėl blogai jaučiuosi...
- Tikrai? Hmmmm... Prarykite štai šį varžtą.
Po kelių minučių:
- Na, ar pajutote ką nors?
- Taip, daktare... Aš dabar dar blogiau jaučiuosi.
- Viskas aišku. Alergijas varžtams.