Receptai
Meduolinis pyragas su šokoladu
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Miltai 400 g
Medus 200 g
Cukrus 100 g
Sviestas 150 g
Kiaušiniai 2 vnt
Pienas 5 šaukštai
Kepimo milteliai 5 šaukšteliai
Šokoladas 200 g
Razinos 100 g
Veiksmai :
Medų, cukrų ir sviestą supilame į puodą ir kaitiname, kol visa masė ištirps. Masę paliekame ataušti. Į ataušusią masę įmušame kiaušinius. Išmaišome. Įpilame pieną ir išmaišome. Atskirame inde miltus sumaišome su kepimo milteliais. Paruoštus miltus supilame į paruoštą tešlą ir išmaišome. Pagardiname razinomis. Kepimo skardą patepame sviestu, supilame tešlą ir kepame 180 C temperatūroje. Iškeptą pyragą išimame iš skardos. Ištirpdiname šokoladą ir juo apipilame iškeptą pyragą. Skanaus
Tinka vartoti su :
Skanus ir šaltas, ir karštas. Tinka su arbata, kava, sultimis.
Receptą atsiuntė: Aurelija
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):kiek laiko rekia kepti ?:D
Kepiau jau kelis kartus. Nuostabaus skonio pyragas. Kam patinka pienas, tai labai skanu kol pyragas dar šiltas užgert pienu :) Kepsiu dar daug kartu :)
O kiek laiko reikia kepti?
Pyragas labai skanus gaunasi. Kepiau keleta kartu..Pasaka
Labai atsiprašau :) Bet pamirsau recepte pamineti kiek reikia miltu. Taigi Miltu 400g.
nesuprantu kur miltai????
darbo eigoj jie minimi,bet kiek ju deti-recepte nera....
jaučiu geras bus...
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Žuvies sultingumas - Nelaukite, kol žuvis visiškai atšils – dings jos sultingumas...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
“Kur ji?”. Prancūzas užduoda tokį klausimą, kai ieško moters, norvegas - šviežiai šaldytos žuvies, amerikietis - mašnos, o rusas - baltos butelio.