Receptai
Mėsos kukuliai su pievagrybių padažu
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Kiaulienos faršas 1 kg
Pievagrybiai 400 g
Pienas 1 l
Miltai 2 šaukštai
Svogūnas 1 vnt
Kiaušiniai 2 vnt
Prieskoniai
Veiksmai :
Į faršą įdėti prieskonius , kiaušinius ir išminkyti. Suformuoti kukuliukus ir pakepus sudėti į puodą.
Padažas: pakepinti pievagrybius (supjaustytus griežinėliais) su svogūnu, vėliau dadėti miltus, pieną, prieskonius (jei mėgstate riebiau-įdėkite sviesto). Padažą patroškinus užpilti ant kukulių.
Tinka vartoti su :
Bulviu koše, duona, makaronais, ryžiais...
Receptą atsiuntė: ona
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):o kur kukuliukus pakepti keptuveje ar orkaiteje?
Labai skanu..Aciu uz recepta :)
Pakepk kukulius konvekcinėje patępęs skardą aliejumi.Po to patroškink padaže.
Tai taip ir nesupratau.. Ar kepam kukulius ar verdam? Ir kaip cia mandrai eiga aprasyta. Pakepus. O ant kur kept? keptuves? Orkaitej? Fritiurinej? kokioj temperaturoj? ir i koki puoda pakepus det? tuscia? su vandeniu saltu ar verdanciu? ar kaip kitaip? Visiskai neishsamus receptas tiems kas gamintu pirma karta.
hmmm...labai skanu.
aciu uz recepta labai skanu. dar kokiu receptu idek. aciu
skanumelis.neprikaistingas receptas ;]
pabandysiu ar cia taip jau skanu:))))))))))
visai neblogas, tik as dariau is jautienos tai teko ilgiau virti bet irgi skanu
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Užeina vilkas į alaus barą. Prie jo pribėga barmenas ir sako:
- Laiku užėjote! Kaip tik turime jūsų vardu pavadinto alaus!
- Tikrai?! Turite alaus "Simas"?!