Receptai
Migdolų pyragas su cinamonu
Šalis: Švedija
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
300g kvietiniu miltu,200g cukraus,
3 a.s. cinamono,
1 a.s. sodos,
2 kiausiniu tryniai+2 kiausiniu baltymai,
2 v.s. kapoto apelsino su zieve,
100g kapoto migdolo riesutu,
50g sviesto.
Veiksmai :
sumaisyti miltus,cukru,soda ir cinamona.Isplakti kartu kiausinio trynius su pienu ir supilti i jau sumaisytus ingridientus.Taip pat suberti migdolo riesutus,kapota apelsina ir riebalus.Isplakti stipriai kiausiniu baltymus ir ant galo supilti i tesla.Supilti tesla i kepimo popieriumi isklota skarda,geriausiai butu i kekso forma.Kepti 175 laipsniu temperaturoje apie 30min.Tinka vartoti su :
Receptą atsiuntė BrigitaReceptą atsiuntė: Birgita
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):skanu! toks purus ir lengvas, ko nesitikejau is pyrago su riesutais:) as dar ipyliau 2v.s vysniu likerio ir truputi iberiau (geltonu)razinu, Vietoj apelsinu dejau citrinos zievele.Viskas tinka:) aciu Brigitai uz puiku receptuka!
Aš įpyliau 1 stiklinę pieno ir išėjo skanus pyragas ;)
ingredientuose pienas nenurodytas,o veiksmuose- taip..kiek dabar zinot kiek to pieno reikia?...rrrrr...
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip laikyti šviežius maisto produktus - Ruošiant valgį reikia visada laikytis recepte nurodytų proporcijų. Tada sunaudosite mažiau produktų ir nebus maisto likučių, kurie greitai genda. Labai svarbi produkto kokybė, todėl nepatariama be reikalo pirkti šviežių produktų atsargai. M...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Padedu suliesėti! Apsiimu už jus pietauti ir vakarieniauti. Studentas N.