Receptai
Morkų ir obuolių salotos
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
200 g. obuolių, 250 g. morkų, 0,5 citrinos sultys, 2 šaukštai aliejaus, citrinos žievelės, cukraus, druskos.Veiksmai :
Morkos sutarkuojamos smulkia, o obuoliai stambia tarka. Salotos pasūdomos, pabarstomos tarkuota citrinos žievele, užpilamos citrinos sultimis bei aliejumi ir gerai išmaišomos.Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):SLIKSTYNE ..........
nelabai suprantu ar cia turi but saldzios salotos ar surios
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Arabata ir jos atsiradimas trumpai - Arbatos tėvyne laikoma Kinija. Iki III m. e. a. arbata dažniausiai buvo vartojama tik kaip vaistas ar tonizuojantis gėrimas, ruošiamas iš šviežių arbatžolių...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Skelbimas studentų valgykloje: Gerbiami studentai, prašome nemėtyti kotletų ir dešrelių ant grindų! Trys šunys jau apsinuodijo!