Receptai
Obuolių pyragas prie ledų
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
- 1 kg obuolių
- 1 stiklinė miltų
- 1 stiklinė manų
- 1 stiklinė cukraus
- 200 g sviesto
Veiksmai :
Miltus, manus ir cukrų supilti į dubenį ir viską gerai išmaišyti. Obuolius nulupti ir supjaustyti grežinėliais. Pusę oboulių griežinėlių sudėti į kepimo formą ir užpilti pusantros stiklinės masės turiniu. Ant viršaus užtarkuoti pusę pakelio sviesto, tada vėl dėti likusius obuolius. Užpilti likusę masę ir sutarkuoti likusį sviestą. Pyragą kepti apie 30 minučių.
Tinka vartoti su :
Skaniausiai valgyti karštą su ledais!
Receptą atsiuntė: lina
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):O ar nereiketu kokio pieno ar vandens ipilti, kad mase gautusi? Kaip tik dabar darau, bet supylus miltus, manus ir cukru, trūksta kažkokio skystimelio....?
Braske- tai gal blogai padarei... piragas labai skanus gal ka ne taip ir nereikia apgaudineti kitu zmoniu kad neskanus netaip iskepei
taip labai skanu ragavus ne karta labeusiai tinka su vanilineis ledais..:)
Puikus pyragas, net as - vaikinas - sugebejau pasidaryti ir labai patiko :)
Labai skanus pyragas. Kepiau vakar. Labai daznai ji kepu. Siandien kaip tik dabar valgau pasildyta mikrobangej su kalnu ledu. Mmmmm, skanumelis :)
zinau geras piragas,kazkada kepiau vaikystej labai patiko jo receptas,labai dziaugiuosi kad ji vel radau,nes buvau pamirsus.Liuks,Aciu kas ji idejo.
tai kuo tiketi? vieni sako kad skanus. kiti,kad produktus tik sugadinsi?
negadinkite produktu nes is pyrago nieko gero,sakiau teisybe
Kepiau šį pyragą, tačiau aš obuolius tarkavau ir dėjau tris sluoksnius. Pyragas tikrai labai skanus. ;D
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Įeina naujasis rusas į barą ir tiesiai nuo slenksčio rėkia:
- Na, kur čia pas jus tualetas?!
Visi net išsižiojo nuo netikėtumo, neteko žado, niekas negali nieko pasakyti. O tas vis nesiliauja:
- Klausiu, kur tulikas?!
Tuomet padavėjas jam atsako:
- Eikite koridoriumi, ten bus durys su užrašu “Gentlemen”. Bet jus nekreipkite dėmesio, visvien eikite!