Receptai
Padažas su salierais ar petražolėm
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Pagrindinio balto padažo,1 šaukštas tarkuoto saliero ar petražolės ,
1 šaukštas smulkiai sukapotų saliero ar petražolės lapelių,
1 šaukštelis kondensuoto pieno.
Veiksmai :
Į pagrindinį baltą padažą sudėti tarkuotas prieskonines daržoves, kondensuotą pieną ir pavirinti. Kai jos išvirs, suberti žalumynus.Tinka vartoti su :
Padažas tinka prie valgių iš dešros, maltos mėsos ar jautienos.Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tradicija gerti arbatą su citrina - Patiekti arbatą su citrinos griežinėliais – tai iš Rusijos atkeliavusi tradicija. Todėl arbata su citrina yra vadinama rusiška arbata. Į rusišką arbatą NIEKADA nepilama pieno. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Eina Mikė Pūkuotukas ir Knysliukas. Knysliukas klausia:
- Mike Pūkuotuk, girdėjau sakant, kad yra toks šuniškas šaltis…
- Taip yra toks.
- O tai kodel nėra kiauliško šalčio??
- Yra, tik jis vadinamas paprasčiau: šaltiena…