Receptai
Pizos bokštas
Šalis: Italija
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Faršas 1 kg
Grietinė 2 šaukštai
Pomidorų padažas 2 šaukštai
Vorčesterio padažas šaukštas
Obuoliu actas šaukštelis
Vyno actas šaukštelis
Miltai šaukštelis
Prieskoniai
Druska
Veiksmai :
Keptuvėje kepti faršą kol pakankamai apkeps. Grietinę, pomidorų padažą, vandenį (1-2 puodeliai), miltus, prieskonius gerai išmaišyti ir supilti ant pakepinto faršo. Dadėti actą ir vorčesterio padažą. Viską išmaišius dar patroškinti 10 min.
Tinka vartoti su :
Bulvėmis
Receptą atsiuntė: dovile
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):man tai skaniai atrodo
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Perlinių kruopų sriuba nepamėls - Perlinių kruopų sriuba nepamėls, jeigu kruopas išvirsite atskirai ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vairuotojas - draudimo agentui:
- Ot "sekasi" - trečią kartą per sezoną į subinę įvažiuoja...
- Na tai aišku - važinėjate kaip pydaras.