Receptai
Prancūziškai kepta jautiena
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.700 g jautienos be kaulų 2.12 bulvių3.1 šaukštas sviesto
4.1 šaukštas miltų
5.1 šaukštelis buliono
6.1 šaukštelis citrinos sulčių
Veiksmai :
Jautieną gerai išmušti, pagal poreikį pasūdyti, užberti pipirų, mesą susukti ir įvynioti į kepimo popierių, aprišti, padėti kepti į keptuvę arba ant iešmo.
Padažo ruošimas: ištirpinti sviestą, suberti miltus, bulioną, supilti cintrinos sultis ir išmaišyti.
Iškeptą jautieną išimti iš popieriaus, supjaustyti, sudėti į lėkštę kartu su keptomis bulvėmis, užpilti padažu. Skanaus !
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kompiuteristas meldžiasi: -Vardan Dievo tėvo ir sūnaus,ir šventosios dvasios, enter.