Receptai
Pyragas pynė
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.300 g miltų2.1/2 stiklinės pieno
3.20 g mielių
4.9 šaukštų cukraus pudros
5.1/3 pakelio sviesto,
6.2 kiaušinių, vanilinio cukraus,
2 trynių,
7.100 g migdolų,
8.250 g slyvų uogienės,
stiklainiuko abrikosų džemo,
9.50 g šokolado.
Veiksmai :
Mieles ištirpdykite pusėje kiekio šilto pieno.Įdėkite po šaukštelį cukraus pudros ir miltų.Gerai sumaišykite ir padėkite šiltai.Sviestą ištirpdykite ir leiskite ataušti.Iš miltų, išaugusio raugo, kiaušinių, 4 šaukštų cukraus pudros ir vanilinio cukraus užmaišykite tešlą.Galiausiai sudėkite šiltą sviestą.Padėkite, kad tešla pakiltų.Migdolus nuplikykite, nulupkite ir sumalkite.sutrinkite su likusiu pienu, 2 šaukštais cukraus, tryniu, uogiene ir drožlėmis sutarkuotu šokoladu.Tešlą iškočiokite į 20 maždaug 3mm storio ir 11 cm skersmens blynų.Ant kiekvieno per vbidurį dėkite džemo arba migdolų masės.Blynus suvyniokite ir dėkite dviem sluoksniais į sviestiniu popieriumi išklotą kepimo formą.Viršų patepkite tryniu.Kepkite valandą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.Pabarstykite cukraus pudra
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):kurwa ciut neapsisliaukinau paragaves .l.
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukrus ir svogūnai - Kai kepu svogūnus, paprastai pabarstau ant jų šiek tiek cukraus. Jie būna geresnio skonio ir gražesnės spalvos. Folka Björkman, Oslo pagal http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mamytė atveda savo 12 metų sūnelį pas psichiatrą ir skundžiasi:
- Štai, sėdi visą dieną internete, nuogas moteris žiūrinėja, pornografinius filmus siunčiasi…
Psichiatras:
- Nagi, palikit mudu vienus.
Mamytė išeina. Psichiatras:
- Nori pažymos, kad esi sveikas?
- Noriu.
- Tai greitai rašyk svetainių adresus.