Receptai
Rabarbarų ir varškės apkepas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
400 g rabarbarų,0,5 kg varškės,
0,5 stiklinės manų kruopų,
2 kiaušiniai,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštas džiūvėsėlių,
150 – 200 g cukraus.
Veiksmai :
Rabarbarus supjaustyti ir uždengus 30 minučių palaikyti karštame saldžiame vandenyje. Varškę gerai išsukti, sudėti likusį cukrų, kiaušinius, manų kruopas, įpilti 1 stiklinę sulčių (vandens, kur buvo laikomi rabarbarai), gerai išmaišyti ir dėti į riebalais išteptą keptuvę. Apšlakstyti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais ir kepti 20 – 25 minutes. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Tai nesupratau, kur pagal receptą dėti rabarbarus??? Nes parašyta kad tik vandens stiklinę įpilti :)
man tai irgi patiko gal tik rugstokas kol karstas bet saltair bpadazo skanus .
sitas apkepukas tarybiniu laiku vaiku darzelio skanestukas ,man tai labai tiko ir siltas ir saltas .
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Džinas - Aladinui:
- Žinai, sprendžiant iš to, kaip tu trini šitą lempą, tu neturi moters, ar ne?