Receptai
Razinų padažas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
2 šaukštai riebalų, 1 svogūnas, 1,5 šaukšto miltų, 2 stiklinė sultinio arba daržovių nuoviro, 0,5 stiklinės vyno, 0,5 stiklinės razinų, druskos, aštraus padažo, cukraus, 2 šaukšteliai stiprios kavos ar arbatos, (2 šaukštai rauginto pieno).Veiksmai :
Riebalus ištirpinti, juose pakepinti kapotą svogūną, apibarstyti miltais, ir dar pakepinti, kol miltai pagels. Įpilti sultinio arba daržovių nuoviro, pridėti prieskonių ir užvirinti. Tada sudėti nuplautas ir apsausintas razinas, įpilti vyno ir kaitinti, bet neužvirti, kol išbrinks razinos. Pagardinti grietine. Padažas tinka prie virto liežuvio, veršienos, paukštienos, triušienos ir laukinių žvėrių mėsos.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Lašišos atšildymas - Šaldyta lašiša turi būti atšildoma pamažu, šaldytuve. Paprastai tai trunka 1-2 dienas. Tuomet mėsa nepraras skonio ir stangrumo....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Nusipirkau virtuvės stalui labai slidžią klijuotės staltiesę. Visą naktį girdėjau, kaip nuo virtuvės stalo krito keikdamiesi tarakonai. O po savaitės aptikau pirmąjį tarakoną su pačiūžomis…