Receptai
Ryžiai su parmezanu
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
4 stiklinės buljono,
1,5 stiklinės ryžių,
sviestas,
pomidorų tyrė,
parmezanas.
Veiksmai :
Ryžius nuplaukite, nusausinkite ir patroškinkite su 1,5 šaukšto sviesto. Kai ryžiai paraus, tada po truputį pilkite buljoną, išmaišykite, uždenkite ir pastatykite į krosnelę, kad subrinktų, bet nesuvirtų. Kai ryžiai bus gatavi, įdėkite šaukštą pomidorų tyrės, pasūdykite, išmaišykite. Paimkite 2 šaukštus sviesto, ištirpinkite, įdėkite 3 šaukštus sutarkuoto parmezano, gerai išmaišę, sudėkite į ryžius ir išmaišykite. Sudėkite mišinį į sviestu išteptą formą, ant viršaus sudėkite tarkuotą ar pjaustytą sūrį ir užpilkite tirpintą sviestą. Dėkite į orkaitę ir vidutinėje temperatūroje pakaitinkite kol paraus.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Mėsos laikymas - Jeigu nusprendėte mėsą ilgiau laikyti, t.y. šaldyti, tai jokiu būdu neplaukite jos vandeniu, nes greičiau suges...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Padaryti moterį laiminga nesunku, sunku pačiam tuo pat metu išlikti
laimingam.