Receptai
Saldžiarugštė vištiena su daržovėmis
Sudėtingumo lygis:

Jums prireiks :
Jums prireiks (4 porcijos):
- 500 g vištienos krūtinėlės filė
- druskos
- pipirų
- kario
- vištienos prieskonių
- raudonosios paprikos
- šaldytų brokolių pakelio arba šviežio brokolio
- stiklainiuko Uncle Bens padažo su daugiau ananasų (arba kažko panašaus - pomidorų padažo su daržovėmis, ananasais ir bambukais)
- ryžių
Veiksmai :
Išvirkite ryžius. Kol jie verda, supjaustykite gabalėliais vištieną ir papriką (ir brokolį išskirstykite žiedynais, jei naudojate šviežią). Vienoje keptuvėje apkepinkite vištieną su prieskoniais (ne daugiau 10 minučių). Kitoje tuo pačiu metu ant nedidelės ugnies patroškinkite papriką su brokoliais (irgi 10 minučių). Tada vištieną sudėkite į daržoves, užpilkite padažu. Palaikykite dar porą minučių. Patiekti su ryžiais. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):gal paragauti butu nieko bet estetinis grozis uzgoze apetita
antras sudetingumo lygis paruosti patiekaui su pusfabrikatiniu padazu??? nemanau...
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tradicija gerti arbatą su citrina - Patiekti arbatą su citrinos griežinėliais – tai iš Rusijos atkeliavusi tradicija. Todėl arbata su citrina yra vadinama rusiška arbata. Į rusišką arbatą NIEKADA nepilama pieno. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vyras iš ryto po galingų išgertuvių kankinamas pachmielo stovi vonioj ir buku žvilgsniu žiūri į save veidrodyje 5,10,15 minučių.
Iš virtuves pasigirsta žmonos balsas: “Petrai, pusryčius valgysi?”.
Vyras pliaukšteli delnu sau per kaktą: “Tiksliai, Petras!”.