Receptai
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio imbiero , vidutinio didumo saldžioji paprika, supjaustyta 2cm. kvadratėliais, 4 tuščialaiškiai česnakai, susmulkinti 3cm. ilgumo gabalėliais 2 šaukštai aliejausVeiksmai :
1. Nuo mėsos nupjaukite atliekamus riebalus, išpjaustykite kremzles. Bambuko iešmus pamerkite į vandenį (tada jis nesvils). Vištieną sudėkite į lėkštą stiklinį ar keramikinį indą. Dubenėlyje sumaišykite sojų padažą , degtinę, cheresą, rudajį lipnų cukrų ir imbierą. Maišykite, kol cukrus ištirps ir mišiniu užpilkite vištieną. Uždenkite ir dviem valandoms įdėkite į šaldytuvą (retkarčiais pamaišykite). Nuvarvinkite ir filė gabalėlius supjaustykite išilgai.
2. Mėsos gabalėlius, promaišiui su paprika ir tuščialaiškių česnakų griežinėliais, suverkite ant iešmų.
3. Vištieną apšlakstykite aliejumi ir sudėkite ant šiek tiek išriebaluotų gardelių ar plokščios lėkštės. Virš vidutiniškai kaitrios krosnelės 6 minutes arba tol, kol mėsa suminkštės (vartykite ir apšlakstykite aliejumi ). Į stalą duokite tuojau pat su virtais ryžiais ar lakštainiais bei keptuvėje arba grilyje pakepintomis daržovėmis.
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip biriai išvirti ryžius? - Kaip biriai išvirti ryžius? Nuplauti ryžiai suberiami i verdantį pasūdytą vandenį (3 l vandens, 30 g druskos, 0,5 kg ryžių) ir verdami ant mažos ugnies. Išvirusius ryžius reikia supilti į sietelį ir perpilti karštu vandeniu. Kai vanduo nute...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Iš tikrųjų tai visų pirma buvo bitas, po to - baitas, ir tik tada žodis.