Receptai
Šokoladinis tortas
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
300 g cukraus 3 kiaušiniai 125 g sviesto 250 g miltų 1 pakelis kepimo miltelių 90 g kakavos 200 g pieno 100 g lazdyno riešutų Kremui: 200-300 g plaktos grietinėlės 150 g braškių ar kitokio džemo Papuošimui: 200 g juodojo šokolado 100 g lazdyno riešutųVeiksmai :
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, sukant įmušti po vieną kiaušinį. Į masę supilti pieną, suberti persijotus miltus su kepimo milteliais, sudėti sukapotus lazdyno riešutus ir kakavos miltelius. Gautą tešlą supilti į sviestiniu popieriumi išklotą tortinę formą. Kepti apie 1 valandą. Jei tešla, įbedus medinę lazdelę nelips, išjungti orkaitę. Kai orkaitė atvės, tortą išimti iš formos ir perpjauti į tris dalis. Blynus pertepti plakta grietinėle, ant viršaus uždėti džemo. Blynus sudėti vienas ant kito. Torto viršų aplieti ištirpintu šokoladu ir papuošti riešutaisReceptą atsiuntė: Renata
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):tortas išbandytas, na nėra žodžių, koks skanus, ros improvizuoti teko, bet biskvitas nerealus
o kokia orkaites temperatura?
nezinantiem kaip suprasti ''vienas pakelis kepimo milteliu", galiu pasakyti tik tiek kad tik visiska blondine ir neismanele gali sudeti visa ta didiji pakeli. matot yra ir tokiu kuriuose yra 5g. manau, kad apie toki pakeli cia kalbejo.
O kalbant apie torta tai tikrai labai skanus ir verta daryti
as tikrai pabandysiu savaitgali pagaminti si torciuka:)tik del tu kepimo milteliu ir as susimaisiau dabar...manau bus skanu!
man irgi patinka tas sakinys vienas pakelis kepimo milteliu!
pirmiausia noriu pasakyti kad nedekite pakelio kepimo milteliu nes tikrai neskanu galima kelis saukstelius, bet ne pakeli.
noreciau paklausti koki kieki deti kepimo milteliu nes yra 100g pakelis ir 30g?jeigu galit atrasykit
as bandysiu
noustabus
labai skanu pati pabandziau tai nuostabu tik dar romo idejau :)))
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Arabata ir jos atsiradimas trumpai - Arbatos tėvyne laikoma Kinija. Iki III m. e. a. arbata dažniausiai buvo vartojama tik kaip vaistas ar tonizuojantis gėrimas, ruošiamas iš šviežių arbatžolių...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Padavėjas klausia restorano lankytojo: -Na, kaip, ar skanu? -Druska puiki, tačiau joje labai jau nedaug sriubos...