Receptai
Svogūnų padažas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
2 šaukštai riebalų ar sviesto,1 svogūnas,
1,5 - 2 šaukštai miltų,
0,5 litro skysčio,
druskos,
2 šaukštai grietinės,
2 šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų.
Veiksmai :
Riebalus ar sviestą ištirpinti, juose pakepinti kapotą svogūną, kol pasidarys tamsiai geltonas, suberti miltus ir dar pakepinti, kol miltai pagels. Tada maišant pamažu supilti skystį ir keletą minučių pavirinti. Pagamintą padažą pasūdyti, pridėti grietinės, pjaustytų svogūnų laiškų.Tinka vartoti su :
Svogūnų padažas tinka prie jautienos, kiaulienos, avienos valgių ir valgių iš faršo.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Citrinos žievelė - Citrinios žievė yra įvairesnė už patį vaisių: joje yra geltonojo dažo karotino – provitamino A, eterinių aliejų, kartumynų, vitaminų C, B, PP ir šiek tiek kitų....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Įvairių tautybių atstovai susėdo restorane už stalo ir visi užsisakė po stiklą vyno. Bet kai atnešė vyną tai paaiškėjo, kad pas visus vyne plaukioja musė.
Švedas pareikalavo naujo vyno į tą patį bokalą.
Anglas - pakeisti vyną ir bokalą.
Suomis išėmė musę, o vyną išgėrė.
Rusas išgėrė vyną kartu su muse.
Kinietis suvalgė musę, bet vyno negėrė.
Žydas ištraukė musę iš vyno ir pardavė kiniečiui.
Lietuvis išgėrė du trečdalius vyno, o po to paprašė vyną pakeisti.
Norvegas pasiemė musę ir išėjo žvejoti.
Airis susmulkino musę vyne ir pasiuntė bokalą anglui.
Amerikonas pradėjo teismini procesą prieš restoraną ir pareikalavo $65 mln. už padarytą moralinę žalą.
Skotas griebė musę už gerklės šaukdamas: “Tuoj pat išspjauk vyną, kurį esi išgėrusi!”