Receptai
Vaisiniai ledai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
40 g žemuogių,
60 g cukraus,
1 g želatinos,
1 g citrinos rūgšties,
1 lašas vaisių esencijos,
100 g vandens.
Veiksmai :
Uogas pertrinkite per sietelį ir užpilkite karštu vandeniu, išmaišykite ir perkoškite. Tada sudėkite cukrų ir pakaitinkite iki 90 laipsnių. Sudėkite išbrinkintą želatiną. Kai želatina ištirps, masę ataušinkite, supilkite vaisių esenciją, citrinos rūgštį ir viską dėkite atšaldyti į šaldytuvą. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):niam, niam
skanu lABAI skanu
sssssskkkkkkaaaaannnnnuuu!!!!!
ssssssskkkkkkkaaaaaannnnnuuuu!!!!!!
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę - Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Pinigai negali vaidinti to ar kito vaidmens – jie paprastai rašo scenarijų.