Receptai
Vegetariška pica
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1 pakelis „Malsenos“ miltinio mišinio picai.4 vidutinio dydžio pomidorų,
200 g sūrio „Mozzarela“,
2 šaukštų alyvų aliejaus,
1 šaukštelio džiovintų raudonėlių.
Veiksmai :
Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai paruoškite picos pagrindą.
Pakelio turinį reikia suberti į dubenėlį, maišant įpilti 1,5 stiklinės vandens, 6 valgomuosius šaukštus aliejaus ir minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų. Tešlą 1 val. palikti šiltoje vietoje, kad iškiltų.
Pomidorai supjaustomi griežinėliais. Sūris taip pat supjaustomas griežinėliais. Ant ištepto aliejumi picos paviršiaus pakaitomis išdėliojami pomidorų ir sūrio griežinėliai. Paviršius apšlakstomas aliejumi ir pabarstomas raudonėliu. Kepama 20 min 220laispnių C temperatūroje.
Šaltinis: malsena.lt
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):myliu picas kadA Turesiu laiko pasidarysiu
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip laikyti šviežius maisto produktus - Ruošiant valgį reikia visada laikytis recepte nurodytų proporcijų. Tada sunaudosite mažiau produktų ir nebus maisto likučių, kurie greitai genda. Labai svarbi produkto kokybė, todėl nepatariama be reikalo pirkti šviežių produktų atsargai. M...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Dolerio kursas žaliems. (Nemokamai)