Receptai
Virš žarijų kepti vištų sparneliai su medumi
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.12 vištos sparnelių2.1/4 stiklinės sojų padažo
viena sutrinta česnako skiltelė
3.2 šaukštai chereso
4.2 šaukštai aliejaus
5.2 šaukštai medaus
Veiksmai :
Popieriniu rankšluoščiu nušluostykite vištų sparnelius, sulenkite juos. Sudėkite į lėkštą stiklinį ar molinį indą. Mažame stiklianyje sumaišykite sojų padažą, česnaką, cheresą, aliejų ir užpildykite ant vištų sparnelių Uždenkite maistine plėvele ir, retkarčiais pavartydami, 2 valandas palaikykite šaldytuve. Nuvarvinkite sparnelius ir sudėkite ant aliejumi suteptų grotelių. Medų sudėkite į nedidelį karščiui atsparų puodelį ar stiklainį ir pastatykite, kad puodelis sušiltų. Medų prispauskite prie indo dugno. Retkarčiais paversdami, vištų sparnelius kepkite 12 minučių arba tol, kol jie suminkštės. Sparnelius aptepkite medumi ir pakepinkite dar 2 minutes. Tuojau pat paduokite į stalą.
Receptą atsiuntė Rasa iš Šiaulių.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Žuvies sultingumas - Nelaukite, kol žuvis visiškai atšils – dings jos sultingumas...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Virtuvėje tyliai atsidaro šaldytuvo durys ir išlenda didelė, riebi pelė. Ji persimeta per petį dešrelių virtinę, pasiima gabalą sūrio, lašinių ir neskubėdama patraukia prie savo urvelio.Prie urvelio stovi pelėkautai su pamauta apdžiuvusia duonos plutele.Pelė paniekinamai žvilgteli į tuos pelėkautus ir pareiškia:
- Garbės žodis, kaip kokie maži vaikai...