Receptai
Virti bulvių piršteliai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
12 bulvių,pusantros stiklinės miltų,
1 kiaušinio,
šaukšto taukų,
svogūno,
druskos,
riebalų kepimui.
Veiksmai :
Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, druskos, truputį riebalų.Masę išminkome ir suvoliojame piršto storumo volelius.Juos verdame sūdytame vandenyje.Išgriebiame pirštelius, apdžioviname ir spirginame riebaluose.Patiekiant užpilame pakepintais svogūnais.Galite pasigaminti ir keptų bulvių pirštelius.Tik reikės volelius dėti į paruoštą skardą ir kepti orkaitėje.Patiekiant tiks jau minėtas arba pomidorų padažas.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):nu isvepus tu visai, anonim.. :D
nu isvepus tu visai.. :D
receptas tai geras, nereikia to krakmolo, bet as tai tokios mases suformuotus ,,pirstukus'' ir pan nebeverdu, nes ten nebera ko virti, o is karto kepu keptuveje. patiekiama su svieto-grietines padazu
bet juk cia ir yra receptas, cia viskas turi buti parasyta!
tai zinoma pati namu seimininke turi susivokti kad krakmola reikia ideti, o paskui tokios pasekmes ir buna kad belieka tik kose:)
esu kazkada tokius darius.darbo daug,o gavos nelabai kas...
na nezinau - mano seima liko be pietu!!! galiausiai turejom valgyti skysta bulviu kose (bulves skietas vandeniu), nes "pirstelius" pavirus dvi minutes viskas issileido...
nepakartojamas receptas!!!!
tk gal pamirsote tarp ingredientu parasyti krakmola ar dar kanors???
o kas jei visi sio puslapio receptai tokie???
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Riebi sriuba - Riebią sriubą perkoškite per šaltu vandeniu sudrėkintą drobelę - dalis riebalų liks ant jos;...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kupranugariukas klausia mamos:
- Mamyte! O kam mums tokios didelės kanopos?
- Mes, sūneli, esame dykumos laivai, mums reikia patogiai vaikščioti smėliu.
- Mamyte! O kam mums reikalingos kupros?
- Mes, sūneli, esame dykumos laivai, mums reikia kaupti jose maistą ir vandenį.
- Mamyte! O kam mums tokios didelės lūpos?
- Mes, sūneli, esame dykumos laivai, o dykumoje iš valgių vien spygliai…
- Mamyte, tai aš viską suprantu, bet kam mums tokie “navarotai” zoologijos sode?