Receptai
Žalumynų šaltibarščiai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
350 g vandens,
75 g rūgštynių,
75 g špinatų,
75 g bulvių,
40 g agurkų,
40 g svogūnų laiškų,
1 kiaušinis,
30 g grietinės,
5 g cukraus,
citrinos rūgšties,
žalumynų, druskos.
Veiksmai :
Rūgštynes ir šaltibarščius iššutinkite. Rūgštynes šutinkite jų pačių sultyse, špinatus pridėję šiek tiek vandens. Šias daržoves ataušinkite ir sutrinkite per sietelį. Bulves supjaustykite smulkiais kubeliais, išvirkite ir ataušinkite. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite ir sutrinkite su druska. Kiaušinius supjaustykite kubeliais. Po to rūgštynes ir špinatus sumaišykite su nusunktomis bulvėmis, atskieskite vandeniu, pagal skonį įdėkite citrinos rūgšties, cukraus, druskos. Sudėkite supjaustytus agurkus, svogūnų laiškus, kiaušinius. Beliko užbalinti grietine.
Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Nepageidaujamas avienos kvapas - Jei norite panaikinti specifinį avienos kvapą, pamirkykite ją virintame šaltame vandenyje, į kurį įpiltą acto ir įdėta lauro lapelių, pipirų. Taip pat galite dėti svofūno ar česnako. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Aš myliu tave! Aš tave mylėsiu ir liūdesy, ir džiaugsme iki pat vestuvių!