Receptai
Desertai
Medaus vainikas
Neriebus meduolis
"Flan" meksikietiškas desertas
Perrier - EXOTIC
Irisų fondiu
Mangai su karamele
Močiutės pyragas
Persikų pyragas
Tortas "Kalėdinė eglutė"
Desertas „Crema Catalana“
Apelsininiai-Šokoladiniai saldainiai
Šaldyti vaisiai
Keptos obuolių skiltelės
Geriamasis citrininis šerbetas
Jogurtiniai ledai
Riešutiniai ledai
Šampano šerbetas
Šokoladiniai irisai
Šokoladinis kremas su bananais
Apelsininis kremas
Vaniliniai ledai
Imbieriniai ledai
Grietinėlės kremas
Rabarbarų ledai
Keturių skonių ledų desertas
Laimo-citrinų ledai
Naminiai ledai su šokoladu
Žaliasis šerbetas
Arka
Braškiniai ledai
Karamelinis bruknių pyragas su cinamono kremu
Kokosinis pyragas su obuoliais ir kriaušėmis
Persikų pyragas
Vaflinės širdutės
Spurgos su marmeladu
Bananų desertas su braškių užpilu
Keptas varškės desertas
Kokosiniai triufeliai
Džiovinti abrikosai, aplieti šokoladu
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Paukštienos paruošimas kepimui - Prieš kepant paukštį pirma reikia gerai įtrinti druska. Žąsį paruošite daug skanesnę, jei ją ištrinsite kmynais, o kalakutą – druska ir česnaku. Riebius paukščius reikia pripilti sultinius, o liesus – riebalais. Kepant paukščius nuola...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Žodžiu, sėdi dvi blondinės. Kalbasi
apie kažkokias aukštas materijas
- kvantinę fiziką, bangines funkcijas
ir jų pritaikymą netiesinių termodinaminių
procesų analizėje... Ir staiga viena sako:
- Greitai keičiam temą, mūsų bachūrai ateina!