Patiekalai.lt
Receptai
Receptai pagal kategorijà:
Perrier - EXOTIC
Irisų fondiu
Mangai su karamele
Močiutės pyragas
Persikų pyragas
Tortas "Kalėdinė eglutė"
Desertas „Crema Catalana“
Apelsininiai-Šokoladiniai saldainiai
Šaldyti vaisiai
Keptos obuolių skiltelės
Geriamasis citrininis šerbetas
Jogurtiniai ledai
Riešutiniai ledai
Šampano šerbetas
Šokoladiniai irisai
Šokoladinis kremas su bananais
Apelsininis kremas
Vaniliniai ledai
Imbieriniai ledai
Grietinėlės kremas
Rabarbarų ledai
Keturių skonių ledų desertas
Laimo-citrinų ledai
Naminiai ledai su šokoladu
Žaliasis šerbetas
Arka
Braškiniai ledai
Karamelinis bruknių pyragas su cinamono kremu
Kokosinis pyragas su obuoliais ir kriaušėmis
Persikų pyragas
Vaflinės širdutės
Spurgos su marmeladu
Bananų desertas su braškių užpilu
Keptas varškės desertas
Kokosiniai triufeliai
Džiovinti abrikosai, aplieti šokoladu
1 ...
4
5
6
Desertai
Perrier - EXOTIC
Irisų fondiu
Mangai su karamele
Močiutės pyragas
Persikų pyragas
Tortas "Kalėdinė eglutė"
Desertas „Crema Catalana“
Apelsininiai-Šokoladiniai saldainiai
Šaldyti vaisiai
Keptos obuolių skiltelės
Geriamasis citrininis šerbetas
Jogurtiniai ledai
Riešutiniai ledai
Šampano šerbetas
Šokoladiniai irisai
Šokoladinis kremas su bananais
Apelsininis kremas
Vaniliniai ledai
Imbieriniai ledai
Grietinėlės kremas
Rabarbarų ledai
Keturių skonių ledų desertas
Laimo-citrinų ledai
Naminiai ledai su šokoladu
Žaliasis šerbetas
Arka
Braškiniai ledai
Karamelinis bruknių pyragas su cinamono kremu
Kokosinis pyragas su obuoliais ir kriaušėmis
Persikų pyragas
Vaflinės širdutės
Spurgos su marmeladu
Bananų desertas su braškių užpilu
Keptas varškės desertas
Kokosiniai triufeliai
Džiovinti abrikosai, aplieti šokoladu
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Psichologijos profesoriaus paskaita: -Kolegos, įsiminkite 2 auksines psichoterapijos taisykles: 1. Smulkūs nerimai - tai yra niekai. 2. Visi nerimai yra smulkūs.