Receptai
Aviena
Avienos nugarinės kepsnys
Avienos kepsnys
Aviena mairūno padaže
Avienos troškinys su pupomis
Avienos troškinys su svogūnais ir bulvėmis
Virta aviena su žirneliais
Virta aviena su daržovėmis
Sūdytas avienos vyniotinis
Pomidorų, ryžių ir avienos apkepas
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Žurnalistas klausia fermerio: - Ar Jūsų kaimynai sąžiningi? - Taip! - Bet aš mačiau Jūsų bute užtaisytą medžioklini šautuvą?! - Šautuvas ir reikalingas tam, kad kaimynai būtų sąžiningi. . .