Receptai
Aviena mairūno padaže
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
500 g avienos,2,5 stiklinės vandens,
druskos,
gvazdikėlis,
svogūnas,
gabalėlis saliero,
morka.
Garnyrui:
4 morkos,
2 pastarnokai,
6 bulvės.
Padažui:
šaukštas sviesto,
šaukštas miltų,
mėsos sultinio,
½ citrinos sulčių,
½ šaukštelio mairūno,
2 šaukštai supjaustytų petražolės lapelių.
Veiksmai :
Mėsą sudėti į verdantį vandenį, pasūdyti, sudėti prieskonius ir virti 1 valandą. Dalį mėsos sultinio perpilti į kitą indą ir jame išvirti garnyrui skirtas morkas, pastarnokus ir bulves. Pagaminti padažą: svieste pakepinti miltus, įpilti sultinio ir 5 minutes pavirti. Paskaninti citrinos sultimis ir mairūnu.Mėsą supjaustyti, apipilti padažu ir patiekti su garnyru. Skanaus.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Fondiu per tirštas - Jei ruošiamas sūrio fondiu per tirštas, praskieskite trupučiu šilto vyno ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Gyvenimas žmogui duodamas vieną kartą. Ir dažniausiai netyčiomis...