Receptai
Siøsti receptà draugui
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip pažinti šviežią mėsą - Gera jautiena turi būti nei per šviesi, nei per raudona, nes, jei per šviesi, tai rodo, kad gyvulys nebuvo visiškai sveikas, o jei tamsiai raudona, - gal gyvulys nepjautas, nes kraujas nenutekėjęs, o gal būt, ir sirgęs ar nudvėses.Gera mėsa netu...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Per prerijas šuoliuoja kaubojus ir pamato krūvą sidabro. Sustoja paimti ir pajunta prie smilkinio įremtą pistoletą. Kažkieno balsas liepia: “Nori paimti sidabrą - palik tokią pat krūvą mėšlo!” Kaubojus sutinka. Toliau nujojęs pamato krūvą aukso. Vėl tas pats reikalavimas. Dar kiek nujojęs pamato aukso, sidabro ir deimantų krūvą. Kaubojus nusprendžia: “Nagi pamėginsiu - gal pavyks.” Atsitupia, stengiasi, staiga girdi: “Džonai, Džonai, pabusk, tu apsiteršei!”