Patiekalai.lt
Straipsniai
Straipsnių archyvas
2009-01-18 Ką reikėtų žinoti apie pagrindines maisto medžiagas
2009-01-18 Pusryčius suvalgyk pats!
2008-08-04 Iš kur kilo bulvių traškučiai
2008-08-01 Kramtomoji guma
2008-07-25 Tikras sviestas tik iš pieno riebalų
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip biriai išvirti ryžius? - Kaip biriai išvirti ryžius? Nuplauti ryžiai suberiami i verdantį pasūdytą vandenį (3 l vandens, 30 g druskos, 0,5 kg ryžių) ir verdami ant mažos ugnies. Išvirusius ryžius reikia supilti į sietelį ir perpilti karštu vandeniu. Kai vanduo nute...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Du valkatos kalbasi:
- Nuo ko tavo šuo numirė?
- Iš bado...
- Kaip gi taip?
- Na, suvalgiau aš jį...