Straipsniai
Straipsnių archyvas
2009-04-14 Kuo vertingi kiaušiniai
2009-04-11 Kodėl alyvuogių aliejus toks naudingas?
2009-04-08 Sveikų pusryčių receptai
2009-04-05 Velykos: kiaušinių marginimo paslaptys
2009-04-05 Velykų papročiai
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Jei reikės tik baltymo - Jei gaminant patiekalus jums prireikė tik kiaušinių baltymų ir liko nesunaudotų trynių, juos kurį laiką galite palaikyti šaldytuve, užpiltus šaltu vandeniu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Į mėsos parduotuvę prieš pat uždarant įbėga moteriškė:
- Ačiū Dievui, suspėjau! Ar vištų turite?
Mėsininkas iš šaldiklio ištraukia likusią vienintelę vištą ir deda ant svarstyklių. Jos rodo 1 kg svorį.
Moteris:
- Hmmm…Gal turit didesnę?
Mėsininkas nuima vištą, padeda į ankstesnę vietą, paskui vėl ją išima, apverčia, deda ant svarstyklių ir jas pirštu prispaudžia. Svarstyklės rodo 1,5 kg.
Moteris:
- Puiku! Malonėkit man abidvi.