Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Komentarų archyvas


Obuolių pyragas 4


inessa ( 2012-04-02 23:02:15 )
ummm...labai skanus pyragas..aciu..

ieva ( 2011-12-31 22:43:50 )
man labai skanus pabanziau ir skanu neragavus tokiu receptu



kaip sitas

Aldona ( 2011-12-28 21:04:54 )
Kiek laiko kepti?

Aldona ( 2011-12-28 21:04:07 )
Kiek laiko reiketu kepti?

valerija ( 2009-09-16 10:09:05 )
Aš kepu panašų pyragą. Tik skoniui paįvairinti užpilu slyvų uogiene "šokolade". Dabar slyvų metas. Virkite slyvas 2,5kg 1kg cukraus 1 val. Po to 10min.pavirkite su 200 gr kakavos miltaliais ir įberkite vanilinio cukraus. Šis užpilas tiks ne tik prie minėto pyrago, bet ir su ledais, prie lynų ir kt.

sima ( 2009-03-27 10:57:45 )
pyragas nerealiai skanus, kuo toliau tuo labiau isitikinu kad kas paprasciausia tas ir skaniausia :)

makiazas ( 2009-02-28 17:30:21 )
o jis turejo kepant issikelt?;DD

Simona ( 2009-02-20 18:58:46 )
vakar kepiau ir likau labai patenkinta :)) skanu,nesunku,ir pigu.

Aistė ( 2009-02-19 10:54:13 )
Labai skanus pyragas. Tikrai dar ne kartą kepsiu:)

Algis A. ( 2009-01-25 16:22:13 )
airijoj tokiu pyragu nerandu .. o kai pats ishsikepiau tai apsivalgiau.. su ledais..mmmm..aciu uz recepta..

Migle ( 2009-01-17 15:00:43 )
Pyragas tikrai labai skanus. ji gamindama siek tiek pridejau ir fantazijos. ipyliau 1/3 puodelio pieno, o baltymus plakiau tol, kol jie neiskrenta is apversto indo. kepiau 180 laipsniu temperaturoj apie 45min. gal tik kiek saldokas, taciau vistiek labai skanus. aciu uz recepta ;]

Justina ( 2009-01-13 23:20:00 )
Pats skaniausias pyragas, is visu mano keptu! aciu, uz tikrai puiku recepta!

NiNa ( 2008-12-21 12:46:19 )
receptas puikus... nereikia jokiu kepimo milteliu juk baltymas plakamas atskirai duoda purumo... labai gardu kepu gal jau koki 5 karta siemet...

rasa ( 2008-12-18 11:59:25 )
Nieko neatsitiks, jei įdėsi kepimo miltelių. Nors žinosi, kad valgysi žalio ir nereikės išmesti.

milda =) ( 2008-11-01 10:57:27 )
nu kad as nedejau ir gavosi lb skanu;p

stebintis ( 2008-10-28 16:25:46 )
tai milda, reikejo kepimo milteliu?

milda=)... ( 2008-10-28 15:47:54 )
labai skanu!!! verta pabandyti...

milda =) ( 2008-10-28 14:06:52 )
o kaip del kepimo milteliu deti ar ne?

smile... ( 2008-10-28 13:15:37 )
atrodo nesunju reikes pagaminti...

vikute ( 2008-10-25 14:31:51 )
puiku!!!!!=)))))))))))

Puslapiai: Pirmas <<-10 <<-1 [ 1 ] [ 2 ] +1>> +10>> Paskutinis

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Alfonsas, Liucilė, Volfgangas, Skirgaila, Skirvydė, Edmundas, Darata, Volfas.

Pasveikink!

Anekdotas

Ateina studentas egzamino laikyti ir be kalbų deda ant stalo butelį konjako. -Patenkinamai, - pasako dėstytojas. Studentas prie pat deda saldainių dėžę: -Gerai. At saldainių dėžės dedamas labai brangus, inksrustuotas tušinukas. Dėstytojas: -Puiku, - ir rašo pažymį. -Taip, dabar reikia fiziką išlaikyti, - sako studentas dėdamas viską į krepšį..

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą