Komentarų archyvas
Obuolių pyragas 4
ummm...labai skanus pyragas..aciu..
man labai skanus pabanziau ir skanu neragavus tokiu receptu
kaip sitas
Kiek laiko kepti?
Kiek laiko reiketu kepti?
Aš kepu panašų pyragą. Tik skoniui paįvairinti užpilu slyvų uogiene "šokolade". Dabar slyvų metas. Virkite slyvas 2,5kg 1kg cukraus 1 val. Po to 10min.pavirkite su 200 gr kakavos miltaliais ir įberkite vanilinio cukraus. Šis užpilas tiks ne tik prie minėto pyrago, bet ir su ledais, prie lynų ir kt.
pyragas nerealiai skanus, kuo toliau tuo labiau isitikinu kad kas paprasciausia tas ir skaniausia :)
o jis turejo kepant issikelt?;DD
vakar kepiau ir likau labai patenkinta :)) skanu,nesunku,ir pigu.
Labai skanus pyragas. Tikrai dar ne kartą kepsiu:)
airijoj tokiu pyragu nerandu .. o kai pats ishsikepiau tai apsivalgiau.. su ledais..mmmm..aciu uz recepta..
Pyragas tikrai labai skanus. ji gamindama siek tiek pridejau ir fantazijos. ipyliau 1/3 puodelio pieno, o baltymus plakiau tol, kol jie neiskrenta is apversto indo. kepiau 180 laipsniu temperaturoj apie 45min. gal tik kiek saldokas, taciau vistiek labai skanus. aciu uz recepta ;]
Pats skaniausias pyragas, is visu mano keptu! aciu, uz tikrai puiku recepta!
receptas puikus... nereikia jokiu kepimo milteliu juk baltymas plakamas atskirai duoda purumo... labai gardu kepu gal jau koki 5 karta siemet...
Nieko neatsitiks, jei įdėsi kepimo miltelių. Nors žinosi, kad valgysi žalio ir nereikės išmesti.
nu kad as nedejau ir gavosi lb skanu;p
tai milda, reikejo kepimo milteliu?
labai skanu!!! verta pabandyti...
o kaip del kepimo milteliu deti ar ne?
atrodo nesunju reikes pagaminti...
puiku!!!!!=)))))))))))
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Fondiu kaitinimo šaltinis - Visada įsitikinkite, kad kaitinimo šaltinis stabiliai stovi po fondiu indu. Atkreipkite dėmesį į indo rankeną, kad netyčia jos neužkliudytumėte ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ateina studentas egzamino laikyti ir be kalbų deda ant stalo butelį konjako. -Patenkinamai, - pasako dėstytojas. Studentas prie pat deda saldainių dėžę: -Gerai. At saldainių dėžės dedamas labai brangus, inksrustuotas tušinukas. Dėstytojas: -Puiku, - ir rašo pažymį. -Taip, dabar reikia fiziką išlaikyti, - sako studentas dėdamas viską į krepšį..