Komentarų archyvas
Obuolių pyragas 4
O kepimo milteliu ar nereikia,idomu kaip pyragas iskils :-)))
Neparasete kokioj temperaturoj ir kiek laiko kepti juk nevalgisiu sitos mases zalios bet vistiek aciu
aciu uz gera recepta
Ieskojau sito recepto.Dekui:)))
P.S obuoliuku galima deti kiek norit,na man skaniau kaip ju daugiau,juk obuoliu pyragas
PYragas vadinasi obuolių, bet tarp reikalingų produktų, kažkodėl jie nenurodyti. Neaišku ir kiek jų reikia.
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kvapesnės citrinos - Kad citrinos būtų kvapesnės, prieš tiekdami jas nuplaukite ir, įdėję į kiaurasamtį, perliekite verdančiu vandeniu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
– Gydytojau, mane kankina depresija!
– Geriausi vaistai – visa galva pasinerti į darbą, – pataria gydytojas.
– Bet mano darbas – maišyti betoną…