Patiekalai.lt
Patarimai
Patarimu archyvas
Be cukraus iškepta duona
Įvyniokite dėžutę maistui laikyti į rabarbaro lapą
Ar uogienė-marmeladas jau išvirė?
Pasaldinkite savo uogas
Dažykte velykinius kiaušinius natūraliais dažais
Įvyniokite dėžutę maistui laikyti į rabarbaro lapą
Ar uogienė-marmeladas jau išvirė?
Pasaldinkite savo uogas
Dažykte velykinius kiaušinius natūraliais dažais
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kepdami tortus ar pyragus - Kepdami tortus ar pyragus, skardą, pries pildami tešlą, patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Šitaip geriau apsaugosite kepinj, kad nepriliptų, be to, jis apsitrauks gražia plutele....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Restorano klientas sako padavėjui: -Aš norėčiau to patiekalo, kurį valgo žmogus prie gretimo stalelio. -Gerai,- pašnibždomis taria padavėjas.- Aš jį pakviesiu prie telefono, o jūs tuo metu veikite.