Patiekalai.lt
Patarimai
Patarimu archyvas
Cukrus kaip prieskonis
Cukrus šiek tiek pagerina skonį!
Cukruje paskrudintos bulvės
Cukraus dėka pyragaičiai tampa trapesni
Blynai su lengvu karamelės prieskoniu
Cukrus šiek tiek pagerina skonį!
Cukruje paskrudintos bulvės
Cukraus dėka pyragaičiai tampa trapesni
Blynai su lengvu karamelės prieskoniu
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Lašišos atšildymas - Šaldyta lašiša turi būti atšildoma pamažu, šaldytuve. Paprastai tai trunka 1-2 dienas. Tuomet mėsa nepraras skonio ir stangrumo....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Rusai rengėsi karti žydelį.
– Mano paskutinis noras būtų – tapti provoslavu, – pareiškė jis. Pakvietė popą, ir jis perkrikštijo pasmerktąjį.
– Dabar karkit, aš jau ne žydas. Žmonės nepliaukš liežuviais, kad žydą pakorė, o visi vienbalsiai tvirtins, kad rusai – karia net savo tautiečius.