Patarimai
Patarimu archyvas
Cukrus šiek tiek pagerina skonį!
Cukruje paskrudintos bulvės
Cukraus dėka pyragaičiai tampa trapesni
Blynai su lengvu karamelės prieskoniu
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Berniukas meta sniego gniūžtę ir pataiko į langą. Iš namo išbėga įsiutęs vyriškis ir ima vytis berniuką. Šis bėga ir galvoja: „ Sėdėčiau dabar ramiai namie, skaityčiau Hemingvėjaus knygą ir būčiau laimingiausias berniukas pasaulyje”. Tuo tarpu Hemingvėjus sėdi ant upės kranto, rūko gerą cigarą ir galvoja: „Sėdėčiau dabar Paryžiaus kavinėje su savo draugu Andre Morua, apsuptas merginų gerčiau konjaką, ir nieko man daugiau nereikėtų”. Tuo tarpu Andre Morua sėdi kavinėje Paryžiuje apsuptas merginų ir gerdamas konjaką galvoja: Sėdėčiau dabar Maskvoje pas savo draugą Platonovą, gerčiau arbatą, ir nieko man daugiau nereikėtų”. Tuo tarpu Platonovas vejasi berniuką ir galvoja: „Pagausiu - užmušiu”.