Patiekalai.lt
Patarimai
Patarimu archyvas
Prieskonių vartojimas su Malta mėsa
Prieskonių vartojimas su Kiauliena ir Jautiena
Krienų gaminimas
Salotos iš šviežių kopūstų
Ar švieži kiaušiniai ?
Prieskonių vartojimas su Kiauliena ir Jautiena
Krienų gaminimas
Salotos iš šviežių kopūstų
Ar švieži kiaušiniai ?
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Citrinos žievelė - Citrinios žievė yra įvairesnė už patį vaisių: joje yra geltonojo dažo karotino – provitamino A, eterinių aliejų, kartumynų, vitaminų C, B, PP ir šiek tiek kitų....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Atbėga Petriukas pas mamą ir sako jai:
— Mama, mama, tėtis palėpėj pasikorė!
Mama nubėgo į palėpę, o ten nieko nėra.
Petriukas nusijuokia ir sako:
— Ha, ha.. Su balanžio pirmąja! Tėtis rusy pasikorė...